Tietoa meistä

Keitä olemme ja miistä tämä kaikki sai alkunsa

Rectangle 126

Filosofiamme

Elämästä kuuluu nauttia ja rajoja rikkoa

Uskomme vahvasti, että elämä on liian lyhyt hukattavaksi, ja siksi rohkaisemme kaikkia kokeilemaan uusia asioita ja rikkomaan omia rajojaan. Emme taivu tiukkoihin normeihin, vaan luomme aitoja ja uniikkeja elämyksiä, sillä vaikka elämä heittäisi eteemme haasteita, pyrimme aina löytämään niistä positiivisen puolen ja uskomaan, että tulevaisuus on valoisa.

Rectangle 102

Historia

Mistä tämä kaikki sai alkunsa

Kaikki kumpui vuosituhannen alulta kun yritys nimeltä Tonox järjesti tapahtumia näiden pelien parissa ympäri suomea. 20 vuotta myöhemmin vuonna 2018 päätimme synnyttää konseptin uudelleen henkiin ja näin Reaktion Games sai alkunsa.

Rectangle 132

Missio

Enemmän hauskuutta elämään ja urheiluun

Ainutlaatuisilla peleillämme haluamme mahdollistaa positiivisia urheilukokemuksia, onnistumisen tunteita sekä mukavaa yhteisöllistä ajanvietettä jokaiselle iästä, sukupuolesta, taidoista tai kunnosta riippumatta.

Rectangle 135

Visio

Tarjota tunnettuja ja kivoja aktiviteetteja

Mahdollistamme yhteisöllistä tekemistä ympäri maailman niin pariskunnille, ystäville kuin isommille porukoille. Peliemme ansiosta ihmiset ympäri maailman ovat saaneet positiivisia urheilukokemuksia, onnistumisen tunteita ja lisää iloa elämäänsä.